Skadat nyförvärv – Ola Månsson har H65-planen klar: ”Ska inte köpa dyra spelare”

Ola Månsson, H65 Höör. Foto: Carl Sandin, Bildbyrån

På H65 Höörs hemsida sätter tränaren Ola Månsson ord på truppen, läget i laget och den röda tråden. – Vi ska inte köpa dyra spelare. Vi ska göra de vi har bättre, säger han.

ANNONS

Marie Wall med blågula meriter har lämnat vicemästarens vänsterkant. Kvar på positionen finns Emma Rask och två spelare från egna led.

– Vi hittade ingen lösning som fungerar för både klubb och spelare. Därför har vi löst det genom att plocka upp två egna spelare till A-truppen, säger Månsson om tillskotten Hedda Källström och Hanna Åkesson.

H65:s enda riktiga nyförvärv får precis som avgående Wall vänta på debuten i sitt nya lag.

Mittsexan Alma Skretting har ådragit sig en knäskada under sommaren.

– Efter en hel del läkarbesök visade sig att det främre korsbandet är av. Större eller hela delen av säsongen går förlorad för henne. Det hade varit en acklimatiseringstid hur som helst, men såklart är detta ett stort bakslag för både henne och H65, säger Månsson till hemsidan och konstaterar att Höör fortsatt står starkt med Sofia Hvenfelt och Michaela Fransson i mitten.

Tränaren driver igenom en tydlig inriktning för elitlaget.

– Planen är tydlig. Vi ska inte köpa dyra spelare. Vi ska göra de vi har bättre. Många klubbar är nöjda med att behålla truppen och det blir ännu bättre om man kan fortsätta att utveckla den. Det är den stora grejen för oss, säger han.

Ola Månsson kommenterar H65 utifrån samtliga positioner i laget >>

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here