Seriepremiären i fara för Flodman

Hannah Flodman. Foto: Viktor Ljungström

Hannah Flodman fick tacka nej till VM-spel efter att ha fått känning i sitt knä. Skadans omfattning är ännu ej undersökt och det är tveksamt om Flodman, som inför säsongen lämnade VästeråsIrsta för Lugi, är spelklar till seriepremiären.

I matchen mot Norge i förberedelserna inför U19-VM i Slovenien fick Hannah Flodman känningar i sitt knä och tvingades därmed lämna återbud till det stundande mästerskapet. Ett knä hon haft problem med tidigare.
– Det började för nästan tre år sedan när jag spelade för Göksten och gjorde illa mig inför en turnering med U-landslaget. Enligt sjukgymnast och doktor är det en inflammation i knäleden, det är vätska där och även lite hopparknä, berättar Hannah för ekuriren.

Istället för mästerskap blev det en sista minuten-resa och semester för den talangfulla vänsternian. Ännu är inte skadan utförligt undersökt och frågetecken finns därför om Lugis nya värvning finns med när serien drar igång.
– Jag ska till Lund i veckan och träffa sjukgymnasten där och påbörja rehaben. Sedan får vi se hur stabilt knät känns, säger hon till ekuriren.

I seriepremiären den 15/9 ställs Lugi mot regerande mästarna H65 Höör.

Såhär spelar Lugi sina träningsmatcher inför seriestarten.
5/8 Köpenhamn – LUGI kl 13:00  (Plats kommer senare)
18/8 LUGI – Kristianstad  kl 17.50 Sparbanken Skåne Arena
23/8 Eslöv – LUGI  kl 18.30 Eslöv
3/9 Sävehof – LUGI Partille  (Tid kommer senare)