Schjött inför Sävehof: ”Kommer att krävas mycket av oss”

Irma Schjöštt, VäŠsteårŒsIrsta Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

SHE är tillbaka igen efter landslagsuppehållet. VästeråsIrsta har fått en fin start på serien med två raka segrar – ikväll väntar IK Sävehof på bortaplan. SHE.se har pratat med Irma Schjött.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Det är såklart en tuff match. Sävehof är ett lag med mycket rutin och flera individuellt skickliga spelare. Det kommer att krävas mycket av oss för att kunna slå dem. Som vanligt är det försvarsspelet och målvaktsspelet som måste sitta. Sedan behöver vi få en del enkla mål, så vi inte behöver kämpa så mycket för varje mål, säger Schjött till SHE.se.

VästeråsIrsta har vunnit mot Skara och Boden och toppar tabellen tillsammans med H65 Höör.

– Jag tycker att vi har haft en jättebra inledning. Det är skönt att ha inlett med två vinster och att få en bra känsla framåt. Det känns bra och mer tryggt efter att vi ändrat vårt spel lite grann. Nu vill vi få mer fart på bollen i uppspelen så vi kan få lite enklare mål, säger Schjött till SHE.se.

Men nu väntar en rejäl utmaning i form av regerande mästarlaget IK Sävehof.

– Jag vill att vi ska vara aggressiva så att de inte får plats och utrymme att göra vad de vill offensivt. Vi ska styra motståndarna till lägen där jag får bra möjligheter att rädda skotten, säger Irma Schjött till SHE.se.

LÄNK: Schjött: ”Skönt med två vinster”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here