Sara Johansson fortsätter i Skara

Sara Johansson. Foto: Viktor Ljungström, http://www.viktorljungstrom.se

Sara Johansson har återvänt till Skara HF som en extra resurs under slutspelet. Under kommande två säsonger ökar hennes betydelse på nytt för det lila laget med ett förlängt kontrakt.

Johansson hade handbollspaus som blivande mamma i inledningen av den pågående säsongen. Nu har familjen växt och niometaren kan dela mer och mer av sin tid med SHF.

– Jag är härligt laddad för två nya säsonger med Skara HF. Nu känner jag att kroppen börjar fungera och att det känns tryggt med Sally (dottern, journ. anm.) och vår vardag. Det blir lite extra planering just men jag och min sambo har hittat bra lösningar, säger hon till klubbens hemsida.

Johansson har funnits i Skara sedan 2018 då hon avbröt proffsäventyret i Danmark. Klubben vet också 28-åringens värde med rutin och kapacitet i alla delar av spelet.

– Sara är viktig för Skara HF:s fortsätta satsning i SHE. Hon är en tvåvägsspelare med bra spelförståelse och har i sitt spel både bredd och spets. När Sara har bestämt sig är det svårt att stoppa henne. Det känns riktigt gott att ha säkrat upp två nya år med henne, säger sportchefen Gunilla Flink till klubbens hemsida.

Länk: Tvåårskontrakt för Sara Johansson