Så ser du kvällens match i SHE

Skara HF - Önnereds HK Foto: Viktor Ljungström

Ikväll startar EM för Sveriges del, de möter Island klockan 18.15. Nästan direkt efter den matchen är det dags för en match i SHE. Önnereds HK får besök av Skara HF hemma i ÖHK-hallen. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det är en viktig match för båda lagen som spelas ikväll. Önnered ligger strax ovanför slutspelsstrecket och Skara strax under. En vinst för Önnered skulle innebära att de klättrar upp två placeringar i tabellen. En vinst för Skara skulle däremot innebära att de går om Önnered och lägger sig ovanför strecket.

I deras senaste möte blev resultatet 21-21. Kvällens match kan komma att bli riktigt spännande. Önneredsspelaren Ewelina Ström, som kom till Önnered från Skara förra året, menar på att det kommer att vara en kamp i 60 minuter.

– Vi ska fortsätta att jobba på i försvar, jag tycker att vi får bra träff på dem när vi mötte dem i Skara. I vårt anfallsspel så gäller det att vi sätter våra lägen. Det kommer att bli en viktig match för båda lagen och det kommer vara en kamp i 60 minuter om poängen, säger Ewelina Ström till Önnereds hemsida.

Skara har nu fått förstärkning av vänstersexan Emma Arlestad som är utlånad från Skövde HF resten av säsongen.

Matchen sänds på TV4 Sport och på C More, avkast 20.00.

LÄNK: Matchcenter SHE.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here