Onsdags-TV: Seriefinal i SHE

Isabelle Andersson, H65 Höör. Foto: Martin Trobäck

Höstens match i SHE tar över Sporthallen i Höör och TV-rutan onsdag kväll. Skuru IK och H65 Höör är båda obesegrade och lika laddade inför toppmötet.

H65 Höör kommer förvisso från förlust, mot Fleury Loiret i Europaspelet. När det gäller ligan har grönt och rött vunnit allt, med åtta-nio bollar i snitt hittills.

– Spelar vi på samma sätt som vi gjorde på slutet mot Fleury Loiret har vi goda chanser att slå Skuru. Vi var inte med i början av andra halvlek men mot slutet tände vi till rejält. Det var ett topplag vi mötte, säger Isabelle Andersson till ligans officiella hemsida.

Andersson i H65 är trea i skytteligan och tar sig an Skurus skyttedrottning Ulrika Olsson i en av alla matcher i matchen.

Tätduon har trots allt lika olika tillvägagångssätt för att nå framgång.

– Jag tycker vi spelar med lite mer fart och genombrott. De jobbar lite mer med sitt skytte. Sen tycker jag vi har fler spelartyper. Får vi stopp på “Ullis” har vi mycket vunnit, säger Andersson till she.se.

Boden Handboll gästspel mot BK Heid i Göteborg och Skånederbyt mellan Ystads IF och OV Helsingborg är TV-alternativen som rör svenska elitlag.

Champions League är tillbaka efter några veckors uppehåll, bland annat med PSG i stort poängbehov mot Porto.

SHE
(19:00) H65 Höör–Skuru IK, direkt i C More Live2
(19:00) BK Heid–Boden Handboll
Båda matcherna sänds i C More
Handbollsligan
(19:00) Ystads IF–OV Helsingborg, direkt i C More
Champions League
(18:45) Ålborg–Telekom Veszprem
(18:45) SG Flensburg-Handewitt–Meshkov Brest, direkt i V Sport1
(18:45) Porto–Paris Saint-Germain
(20:45) RK Zagreb–Motor Zaporozhye
Alla matcher sänds i Viaplay.