Olofsson inför Skuru: ”Lite kul att slå i underläge”

Sara Olofsson, LUGI. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån.

LUGI fick rejält med stryk av Skuru IK i den första semifinalen och siktar givetvis på revansch i kvällens retur i Lund. Sara Olofsson gillar läget.
– Helt ärligt är det lite kul att slå i underläge. Även om inte alla tror på oss, så gör vi det. Och det är det som räknas mest. Men nu kan man kanske lägga pressen på Skuru istället, säger hon till SHE.se.

LUGI och Skuru har haft väldigt olika resor fram till semifinalspelet. Skuru vann i tre raka matcher och fick en lång vila inför semifinalerna. LUGI däremot hade en kvartsfinalserie som gick till fem matcher och fick knappt någon vila alls inför första Skuru-matchen.

I den första matchen syntes det varför Skuru endast förlorat en match under säsongen medan unga LUGI varit väldigt ojämnt.

– Alla lag i semifinal är bra lag, men det betyder inte att Skuru är omöjliga att slå. Det ska inte vara enkelt att gå till SM-final. De har bara förlorat en match, men det är nu det gäller att vara bra. Skuru är väldigt starka, men jag tror på vårt lag, säger Sara Olofsson till SHE.se.

LÄNK: Sara Olofsson: ”De är inte omöjliga att slå”