Mikaela Johansson klar för en tredje säsong i Skara HF

Skaras Mikaela Johansson. Foto (arkiv): Michael Erichsen, Bildbyrån.

Skara HF har säkrat ännu ett nytt kontrakt inför den kommande säsongen. På sin hemsida meddelar klubben att niometersspelaren Mikaela Johansson har skrivit på för en ny säsong i den lila tröjan – vilket blir hennes tredje.

Hon levererade sammanlagt 81 mål under säsongen 19/20, vilket placerade henne på en tredjeplats i Skara HF:s interna skytteliga. Nu är hon alltså klar för ytterligare en säsong i klubben, Mikaela Johansson.

-Jag är helnöjd med att Mikaela kan fortsätta spela med oss. Hon är en viktig spelare som har en central funktion i vårt spel. Det känns mycket bra att hon finns kvar i vårt lag och kan vara med och bygga upp de mål som vi sätter för vårt spel, säger Skaras tränare Magnus Frisk om det förnyade kontraktet till klubbens hemsida.

Även Mikaela själv verkar vara både nöjd över det nya kontraktet och sugen på att komma igång med den kommande säsongen:

-Jag är glad över att kontraktet är klart och nu ska det ska bli kul att kunna fokusera fullt ut på handbollen. Jag vill fortsätta utvecklas i den miljö som jag trivs i och känner mig trygg i. Nu hoppas jag kunna vara skadefri och bli en stabil och bra lagspelare, säger hon till Skaras hemsida. 

Länk: Mikaela kvar i Skara HF