Mikaela Geberg med GT Söder till SHE

GT Söder. Foto (arkiv): Nisse Nilsson

Mikaela Gebergs tid i Stockholmslaget spänner över fyra år och flera divisioner. I och med underskriften på ett nytt kontrakt tar niometaren sikte på högsta serien och stänger dörren bakom nykomlingens trupp.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

”Snabb och irrationell” beskriver klubbens hemsida 26-åringen som spelare.

–  ”Mickis” spelstil kommer mer till sin rätt när tempot är högt och spelet är mer rakt mot mål. Hon kan spela på alla niometerspositioner, men har hittills mest hållit till på högerkanten, säger assisterade tränaren Jennie Sarensten till hemsidan.

Geberg gjorde en sväng i Elitserien med moderklubben Tyresö 2009/10 och har också hunnit med en säsongsutflykt till Aranäs under karriären. Nu är det GT Söders satsning och möjligheter i SHE som gäller.

– Jag tror vi kan ha goda chanser att chocka och sno flera poäng av motståndarna. Vi har fått många nya spelare som bidrar med ytterligare kvalitéer till truppen, säger hon till klubbens hemsida.

I och med förlängningen konstaterar GT Söder att lagbygget är klart. Träningsmatcherna står för dörren, närmast med en turnering i Oslo kommande helg.

Länk: SHE: Mikaela Geberg har förlängt sitt kontrakt!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here