Marie Wall förlänger kontraktet med Kungälv

Foto: Kungälv HK

I julas fick Kungälv HK en härlig julklapp då landslagsmeriterade Marie Wall återvände till moderklubben. Nu står det klart att hon även förlänger sitt kontrakt med Kungälv över nästa säsong, det meddelar klubben på sin hemsida.

Marie Wall startade sin karriär i Kungälv och lämnade sen klubben 2010 för spel i Lund med H43. Efter tre säsonger i H43 blev det fem säsonger för H65 Höör där hon var med och vann SM-guld och blev uttagen till landslaget. 2018 lämnade hon H65 för att bli utlandsproffs i Danmark med Köpenhamn.

Därefter hackade skador upp karriären och sen kom barnafödande och valde hon valde att flytta hem för spel med Kungälv. Skadekänningar har gjort att 28-åringen har matchats försiktigt i SHE i år.

Men nu kommer glädjebeskedet från klubben att vänstersexan/vänsternian kommer att bli kvar ytterligare en säsong i Kungälv och kunna satsa på att komma skadefri till nästa säsong.

”Vi är oerhört glada att Marie väljer att fortsätta och nu får en chans till en ordentlig försäsong, bli fullt frisk och kunna tillföra erfarenhet och kvalité.” skriver klubben på hemsidan.