Månadens spelare i SHE: Mikaela Mässing

Mikaela Mässing. Foto: Martin Trobäck, www.kantbilder.se

Mikaela Mässing blir bara bättre och bättre. Nu har H65 Höör-spelaren blivit utsedd till månadens spelare i SHE. I en intervju på svenskhandboll.se berättar vänsternian om varför det har gått så bra.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Mars var en bra månad för mig, helt klart. Bättre än väntat faktiskt, jag trodde det skulle gå lite tyngre med tanke på hur det sett ut tidigare på säsongen. Men det är kul att jag utvecklats och kanske också växlat upp lite inför slutspelet, säger Mässing till svenskhandboll.se.

H65 Höör har gått som tåget under säsongen och leder kvartsfinalserien mot VästeråsIrsta med 2–0. En stor anledning till det är Mikaela Mässing.

– Det är klart att det var lite på gång den här säsongen men det kom liksom aldrig igång ordentligt. Samtidigt fick jag ett ultimatum från Höör om att jag behövde bestämma mig till en viss tidpunkt. Det blev lite stressigt just då när jag skrev på nytt kontrakt med Höör, men samtidigt sa magkänslan redan från början att jag skulle stanna en säsong till, säger vänsternian till svenskhandboll.se.

BÄST MEP-SNITT PER POSITION I MARS
Målvakt: Irma Schjött, VästeråsIrsta, 3,5 MEP
Vänstersex: Andrea Johansson, Team Eslöv, 3,5 MEP
Mittsex: Johanna Forsberg, IK Sävehof, 4 MEP
Högersex: Joanna Lindvall Haggren, IK Sävehof, 2,4 MEP
Vänsternio: Mikaela Mässing, H65 Höör, 5,7 MEP
Mittnio: Julia Bardis, Team Eslöv, 5,6 MEP
Högernio: Alexandra Bjärrenholt, Skuru IK, 3,3 MEP

LÄNK: Månadens spelare i mars: Mikaela Mässing

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here