LUGI förlänger med tre nyckelspelare

Lugis Ebba Engdahl. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Det har ryktats om att LUGI kommer att få ställa ett i princip helt nytt lag på planen nästa säsong. Men nu har klubben lyckats förlänga kontrakten med Ebba Engdahl, Melissa Petrén och Sara Olofsson och därmed börjar lagbygget bli klart, det skriver LUGI på sin hemsida.

Ebba Engdahl har, sedan comebacken från knäskador för ett par år sedan, tagit flera kliv och blivit uttagen i utvecklingslandslaget. Nu har Engdahl skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben.

Melissa Petrén har varit en av LUGI:s bästa spelare de senaste säsongerna och även hon har blivit uttagen i utvecklingslandslaget. Det har florerat en del rykten kring Petrén och den danska ligan, men nu har alltså vänsternian valt att stanna i LUGI. Petrén har skrivit på ett 1+1-kontrakt.

Och slutligen har Sara Olofsson, som kom tillbaka från en knäskada den här säsongen, skrivit på ett nytt ettårskontrakt. En användbar spelare som framförallt är en skicklig försvarsspelare och genombrottspelare.

– Vi är mycket nöjda med att ha dessa spelare ombord nästa säsong, de är alla viktiga och bärande spelare i laget Om vi ska fortsätta att tillhöra den absoluta toppen behöver vi spelare av deras potential, säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson till hemsidan.

Dessutom flyttar LUGI upp två juniorer i A-truppen: Kajsa Dahlberg, V6 och Ebba Wallenberg H6. Därmed har Lundalaget följande trupp klar till nästa säsong:

Ida Nilsson, Clara Westholm, Esmeralda Fetahovic, Kajsa Dahlberg, Olivia Löfqvist, Hedda Wollmark, Ella Nilsson, Ebba Wallenberg, Hannah Flodman, Maja Dreyer, Sara Olofsson, Melissa Petrén, Ebba Engdahl, Julia Olsson och Elinore Johansson. Dessutom stannar trotjänaren Dragan Brljevic på tränarposten.

LÄNK: LUGI förlänger med nyckelspelare