Löfqvist inför avgörandet: ”Nu är det allt eller inget”

Olivia Löfqvist, LUGI. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Ikväll ska det avgöras: LUGI eller Önnered kommer att göra Skuru IK, H65 Höör och IK Sävehof sällskap i SHE-semifinal. LUGI:s Olivia Löfqvist har klart för sig vad som gäller. – Nu är det allt eller inget, säger mittsexan till SHE.se.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

LUGI spelade med kniven mot strupen i den senaste matchen. Förlust och säsongen skulle vara över. Men då klev lagkaptenen Löfqvist fram och med sju mål hjälpte hon LUGI att ta en tung bortaseger.

– På förhand var det inget annat än vinst som gällde. Alla i laget var väldigt fokuserade och medvetna vad vi behövde göra och lyckas med. Det var ingen som ville att säsongen skulle ta slut, säger Löfqvist till SHE.se.

Olivia Löfqvist har haft en jobbig tid då hon dragits med skadeproblem under hela säsongen.

– Jag stukade foten i första kvartsfinalen och hade tidigare en bristning i baksidan som höll mig borta länge. Min fysiska status har varit bättre, men det är inget man kan tänka på just nu. Det är bara att köra på, det är många kroppar som är slitna vid den här tiden på året, säger Löfqvist till SHE.se.

Men nu ska det avgöras och då kommer givetvis Löfqvist att spela.

– Det ska bli roligt att spela och jag hoppas på mycket folk. Jag tror på en liknande matchbild som i de andra matcherna mot Önnered. Det kommer att bli tajt och jämnt med tufft försvarspel från båda håll, avslutar Olivia Löfqvist till SHE.se.

LÄNK: Olivia Löfqvist: ”Allt höjs ytterligare ett snäpp”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here