Live: Nyckelmatch när Boden tar emot Kristianstad (16:30)

Annica Ölén. Foto (arkiv): Michael Erichsen/Bildbyrån.

Boden Handboll får bara en chans på egen hand att markera avstånd mot Kristianstad HK i nedflyttningsstriden. Detsamma gäller för gästerna i söndagens fyrapoängsmatch. – Nu är det verkligen dags att steppa upp, säger Annica Ölén till SHE:s hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Kristiane Stormoen med det sista målet och Virginia Fernandez Robles med de avgörande räddningarna blev matchvinnare när lagen drabbade samman i december.

Det finns gott om plats att se möjligheter, förutsatt att matchens betydelse inte tar överhand på planen.

– Att det är en väldigt viktig match är inget att sticka under stolen med. Det är viktiga poäng på spel för båda lagens överlevnad. Det kommer att bli en hård fajt där ute, men det är också de matcherna som är roligast att spela. Vissa kanske tycker att det är jobbigt, men jag tror att vi kommer trivas med det. Jag tycker att det är kul att spela under press, säger linjespelaren Ölén till she.se.

Boden ligger näst sist, Kristianstad i den absoluta botten med lika många (tre) ihopskrapade poäng. Det slitsamma sökandet efter självförtroende och form kan vara över för något utav lagen söndag kväll.

Länk: Annica Ölén: ”Glad att vara tillbaka”

Söndag 16.30 Boden Handboll–Kristianstad HK
Matchen sänds direkt i Sportkanalen och C More.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here