Lagkaptenen förlänger med VästeråsIrsta

Viktoria Högström Unell. Foto: Claus Meyer

Kaptenskuggen i VästeråsIrsta är plats även nästa säsong. Viktoria Högström har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben, rapporterar de på sin hemsida.

VästeråsIrsta har säkrat upp kontraktet med lagkaptenen och mittsexan Viktoria Högström. 30-åringens nya kontrakt löper över den kommande säsongen – som förhoppningsvis innehåller slutspel för årets sjätteplacerade lag i SHE.

– Det känns riktigt bra! Med tanke på hur bra vårsäsongen kändes och det minst sagt snöpliga slutet med inställt slutspel, så känns det motiverande att gå in i en ny säsong och visa att vi verkligen är något på spåren, säger lagkaptenen på hemsidan.

30-åringen har varit en av lagets vattenbärare under säsongen och stått för 38 mål och 25,45 i MEP-poäng. Med de siffrorna är hon lagets femte mesta målskytt, men det finns fortfarande utrymme för förbättring, menar hon.

– För min egen del som har några SHE-säsonger i bagaget är det viktigt att jag fortfarande känner att jag har mer att ge, att jag ser att jag fortsatt kan utvecklas till en bättre handbollsspelare och att jag bidrar till lagets utveckling. Det känner jag verkligen att jag fortfarande kan, säger Högström på hemsidan.