Kvällens toppmatch nummer 1: Finalrepris i SHE

Olivia Mellegård. Foto: Michael Erichsen / Bildbyrån

Säsongens hittills hetaste match i SHE står för dörren. IK Sävehof, mästare ifjol efter att ha besegrat H65 Höör i finalen, tar emot just H65, mästare för två säsonger sedan. En mycket hetare match än så blir det inte.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Det är tidigt i säsongen och det är lite av en process, vi ska ju vara så bra som möjligt till våren men såklart kommer vi vilja vinna den matchen minst lika mycket som om det var senare i serien, säger Sävehofs Olivia Mellegård till GP.

Sävehof har blandat och gett under säsongen och det har tagit lite tid för de nya spelarna att komma in i det. Nu blir det upp till bevis när säsongens hittills tuffaste SHE-motstånd kommer till Partille.

– Vi bygger upp nu och nu får vi möta ett väldigt bra lag i SHE som gör att vi får prövas och se hur mycket vi har utvecklas och vad vi behöver förbättra och vad som funkar för oss, säger Mellegård till GP.

Förra säsongen vann lagen vars en match under grundserien. I finalen såg H65 ut att gå mot andra raka SM-guldet, men Sävehof kunde gå om på slutet efter att Ida Odén fått ett sagoavslut på karriären. Kvällens match är den första sedan den där lördagen i Scandinavium och räkna med att H65 är revanschsuget.

Matchen har avkast 19:00 och sänds på C More och Sportkanalen.

LÄNK: Viktig seriefinal för Sävehofs nybygge

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here