Klart: Skuru lånar ut Isabelle Andersson till Spårvägen

Isabelle Andersson. Foto: Christoffer Borg Mattisson / borg-mattisson.se

Isabelle Andersson har fått sparsamt med speltid sedan flytten från Spårvägen Handboll till Skuru IK. Nu lånar Spårvägen tillbaka stortalangen, det skriver klubben på sin hemsida.

Isabelle Andersson anses vara en av de absolut största talangerna inom svensk handboll, men talangen har inte fått särskilt mycket speltid i Skuru under säsongen och lånas därför tillbaka till Spårvägen, klubben hon lämnade för spel i just Skuru.

– Vi i Spårvägen är otroligt glada att kunna få tillbaka ”Bellen” under några matcher där vi vet att hon kommer kunna tillföra mycket till vårt spel. Samtidigt som vi tror mycket på ett samarbete med ett av Stockholms främsta lag. Där vi båda kan dra nytta av den gemensamma positionen i seriesystemet. Med tränare som lägger fokus på spelarna och deras utveckling, säger Spårvägens ordförande Kjell Windahl till klubbens hemsida.

Ett riktigt starkt nyförvärv för Spårvägen och en möjlighet för Isabelle Andersson att få speltid och fortsätta utvecklas. Dessutom får Skuru längre fram tillbaka en spelare som säkerligen mognat ytterligare.

LÄNK: Så hjälps vi åt att utveckla!