Klart: Peter Larsson ny damelitansvarig i Önnered

Jozo Matovac kliver åt sidan.
Istället blir Peter Larsson ny damelitansvarig i Önnereds HK.
– Målet är helt klart att inom några år få vara med och spela SM-final och delta i Europaspel, säger Larsson till klubbens hemsida.

Önnereds HK meddelar att Peter Larsson blir ny damelitansvarig i föreningen. Efter tio år i föreningen – med allt från uppdrag som hjälptränare i F96-laget till styrelseuppdrag – efterträder han nu Jozo Matovac i rollen.

– Jag ser fram emot uppdraget att få vara med och utveckla och förvalta handbollen i Önnered. Jag tycker att det är särskilt stimulerande att få vara med och förverkliga Önnereds Vision. Målet är helt klart att inom några år få vara med och spela SM-final och delta i Europaspel. Detta skall förverkligas genom att fortsätta lägga fokus på att utveckla våra ungdomar och förbereda dem för elithandboll, i samarbete med etablerade spelare och tränare, säger Peter Larsson till klubbens hemsida, samtidigt som han betonar vikten av att föreningen fortsätter med specialträningar.

Även om Jozo Matovac lämnar rollen som damansvarig kommer han fortsatt vara verksam i föreningen. I fortsättningen dock enbart med fokus på partnersamarbeten, marknadspositioner och CSR-projekt.

LÄNK: Ny Damelitansvarig på plats!