Julia Ehn blir Skaraspelare

Julia Ehn. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

Skara HF får in en rejält erfaren pjäs i niometersuppställningen. Julia Ehn är redan känd från SHF, i 28-åringens fall tio säsonger i Skövde HF.

Ehn hade rätt attityd, kapacitet för båda kantspel och distansavslut och ett gott samarbete med Magnus Frisk under Skövdetiden.

Efter några år på olika håll, Ehn gjorde totalt 16 år i Skövde och bytte till BK Heid förra sommaren, finns tränaren och ledaren på planen i samma klubb igen.

Plus att nyförvärvet får återse ett antal välkända ansikten i träningsvardagen.

– Jag valde att tacka nej till ännu en säsong i Heid eftersom jag vill bo kvar och ha mitt arbete kvar som sjuksköterska i Skövde. När jag fick frågan om att spela med Skara HF var det ingen tvekan från min sida. Jag känner verkligen att jag inte är färdig med elithandbollsspel än, säger Ehn till klubbens hemsida.

Hennes handbollsliv startade i Lidköpingsklubben HK Linne. Kaptensbindeln i Skövde gav ytterligare en dimension till en vidsynt karriär.

När Ehn klargjort att hon inte släpper kontakten med SHE är Skaras trupp också klar till nästa säsong. Åtminstone när det handlar om nyförvärv, uppger klubben på sin hemsida.

– Jag hoppas kunna vara ännu en spelare i laget som kan bidra med rutin och erfarenhet. Sen är jag en person som alltid ger hundra procent på banan och känner mej hemma med såväl försvars- som anfallsspel. Om vi dessutom kommer få tillbaka i varje fall en del av Skaras stora och härliga publik ska det bli extra roligt, säger Ehn till klubbsajten.

Länk: Julia Ehn klar för spel i Skara HF