Josephine Nordstrøm flyttar till Skuru

Josephine Nordstrøm. Foto: Foto: Viktor Ljungström, http://www.viktorljungstrom.se

Skövde HF får släppa vidare sin keeper Josephine Nordstrøm. Det var redan klart att målvakten skulle till en toppklubb, Skuru IK är Nordstrøms adress i två år framöver.

Skuru presenterar 22-åringen som har haft ett år på sig att spela in sig i SHE. När hon utnyttjar sin option och lämnar Skövde för det gröna laget sker det med massor av inspiration på vägen.

– Det är så mycket potential i detta lag. Skuru lyckas verkligen att utnyttja varandras kompetenser och styrkor, så jag ser fram emot att få vara en del av det och bidra, säger Nordstrøm till klubbens hemsida.

Både u-landslag och beachlandslag har haft glädje av Nordstrøm i målet så långt i karriären. Nu är det Skurus tur att förädla danskans karriär.

– Josephine Nordstrøm har visat under året i SHE att hon har en fin högstanivå som vi hoppas se mycket av nästa säsong. Vi är övertygade om att hon med hårt jobb kommer att få en fin utveckling i vår träningsmiljö så att hon kan ta nästa steg i sin utveckling och nå sin fulla potential som målvakt på högsta nivå, säger tränaren Magnus Oscarsson Söder till klubbsajten.

Länk: Nyförvärv: Josephine Nordstrøm ny burväktare i Skuru