SHE: Het seriefinal ikväll mellan H65 och Skuru

Mikaela Mässing, H65 Höör. Foto: Nils-Åke Åkesson.

Den 17:e omgången i SHE är nästintill färdigspelad. En match återstår och det är inte vilken match som helst, nämligen seriefinalen mellan H65 Höör och Skuru IK.

ANNONS

Innan den 17:e omgången är färdigspelad ska alltså en av säsongens hetaste matcher så här långt avgöras. H65 Höör tar emot Skuru IK hemma i Höör och på förhand känns det som en match som kan sluta hur som helst.

H65 Höör har imponerat stort hela säsongen och kört över allt motstånd i stort sett. En förlust har man så här långt och den kom på hemmaplan mot ett pånyttfött IK Sävehof. Utöver det har man vunnit samtliga matcher och man har en förkrossande målskillnad: 472–344. H65 har gjort flest mål och släppt in minst antal mål i SHE.

Skuru då? Nackalaget har varit otroligt bra. Tolv segrar, två oavgjorda och två förluster facit. Med det är man fyra poäng bakom H65. Och ska Skuru kunna nå förstaplatsen krävs nog en seger i kvällens match.

Vilka spelare ska vi hålla ögonen på ikväll? Det kryllar så klart av skickliga spelare i båda lagen, men ska vi välja ut några blir det följande:

Jannike Wiberg, H65 Höör: Seriens bästa målvakt.
Ulrika Olsson, Skuru IK: Leder MEP och assistligan samt tvåa i skytteligan.
Mikaela Mässing, H65 Höör: ”La Bomba” har varit en av seriens bästa spelare under den här säsongen.
Alexandra Bjärrenholt, Skuru IK: En otroligt allround spelare med en näsa för mål.

Kvällens match startar 19:00 och sänds på SHEPlay.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here