Herr och dam blir en elitkommitté i Lugi HF

Dragan Brljevic får ett mer formellt och uttalat samarbete med Tomas Axnér när Lugi slår ihop sina elitkommittéer. Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån.

Fler kloka huvuden i samarbete och förstärkt klubbkänsla hos de vinröda spelarna. Det hoppas Lugi skapa genom att slå samman organisationen kring sina representationslag. – Vi måste hitta nya vägar för att utveckla vår klubb, säger Karl Löfmark till Lugis hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Som en av tre klubbar med lag både i Handbollsligan och SHE vill Lugi samla styrkorna mer effektivt. 

Karl Löfmark är ordförande för kommittén där klubbens elitlag, utvecklingslag och juniorlag för både damer och herrar gör gemensam sak.

– Ett samarbete över gränserna där man kan ta tillvara på kompetens och dela med sig är egentligen naturligt i de flesta organisationer och företag men kanske inte så vanligt förekommande i idrottsklubbar, säger han till hemsidan.

Huvudtränarna Tomas Axnér och Dragan Brljevic delar kontor i Lugis lokaler. De är sedan länge igång med kunskapsutbyte.

Nu blir samarbetet en ännu tydligare drivkraft.

– Från klubbens sida hade man inte lika bra koll på damsidan som herrsidan tidigare. Detta är ett steg i rätt riktning där båda könen blir likabehandlade säger Brljevic.

– Detta är ett sätt att stärka klubbkänslan på. Du tillhör klubben, inte bara ett lag, fyller Axnér på till hemsidan.

– Det finns egentligen inga begränsningar vad vi kan samarbeta med utan det är upp till oss att utnyttja denna möjlighet, fortsätter han. 

Länk: I LUGI finns inga gränser!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here