H65 Höör värvar landslagsess

Isabelle Andersson. mest landskampsvan i den svenska EM-truppen. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Isabelle Andersson, 18, är känd från Spårvägen, Skuru och All Star-lag i diverse ungdomsmästerskap. Till hösten byter hon Stockholm mot Skåne och en ny roll i H65 Höör, skriver klubben på sin hemsida.

Andersson har skrivit på ett tvåårskontrakt med vicemästarna. H65 Höör kan ha gått både på egna synintryck och rekommendationer från tidigare tränaren Niklas Harris som upplevt hennes briljans i blågult.

Själv ser hon fram emot miljöombytet och framtida utveckling.

– Jag tror att H65 med sitt tryckspel kommer att passa mig, jag kommer till ett lag där alla ”är med på det”, säger Andersson till hemsidan.

– Ola Månsson och Höör har visat intresse under en lång tid. Så jag fick ställa mig frågan; ville jag ha en stor förändring eller vill jag vara kvar i det trygga? Det skiljer ju inte så mycket mellan lagen rent sportsligt. Men det var förändringen som lockade. Höör har samma miljö som i Sorunda på sätt och vis; det är en liten ort där handbollen betyder mycket, fortsätter hon.

Ola Månsson:

– Isabelle är en spelare som redan idag är bra i SHE. Hon har haft en dålig säsong, men varit skadad under hösten och varit utlånad till Spårvägen och Nacka. Hos oss ser jag henne spela på både mittnio och vänsternio samt två och trea i försvaret, säger tränaren till klubbens hemsida.

Länk: Isabelle Andersson klar för H65 Höör