H65 Höör förstärker – vill vara bäst i Sverige även på media

Elisabeth Hansson och Christoffer Borg Mattisson. Foto: H65 Höör

Ett topplag i SHE och nu siktar H65 Höör på att lyfta mediabiten till ännu en nivå, från den redan idag mycket starka positionen.

H65 Höör är redan idag en av Sveriges vassaste klubbar på nätet. Information, nöjesläsning och bilder strömmar ut från Skåneklubben som trots det inte lutar sig nöjt tillbaka.

– Med en egen klubbfotograf skapar vi stora möjligheter dels till eget content på hemsida och sociala medier, dels säkrar vi kvalitén på bilder till press och annan media i samband med matcher, säger Elisabeth Hansson, sportchef för damernas Elitlag efter att klubben gjort klart med den välkände Christoffer Borg Mattisson som ny klubbfotograf.

H65 serverar media med fria matchbilder strax efter slutsignal vilket underlättar arbetet för de som ska göra jobbet på tidningar och sajter. Arkivbilder med gamla sponsorer blir ett minne blott.

Följande kompetenser kommer finnas tillgängliga:

-Två fotografer (både foto och video)
-En webbutvecklare
-Två skribenter
-En halvtidsanställd som sköter administration

Borg Mattisson är numera ett välkänt ansikte i Handbollssverige efter uppdrag hos bland annat Eslövs IK, Handbollskanalen och Handbollslandslaget. En driven bildjagare som hela tiden hittar nya vinklar och utmaningar.

– Jag har jobbat nära föreningen sedan tidigare och ser verkligen fram emot att utveckla något som redan är bra, till något som man kanske till och med blir bäst i ligan på. Den utmaningen och den resan ser jag fram emot. Jag vet vad jag kan och jag hoppas att effekten och responsen blir som vi tänkt oss, säger han till H65:s hemsida.