H65 Höör får Lennart Haglunds stipendium

Från vänster: Tränare i H65 Ola Månsson tillsammans med de aktiva Anna Bardis, Anna Johansson och Sofia Hvenfelt. Lennart Haglund till höger. Foto: Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta.

Nu står det klart att H65 Höör tilldelas Lennart Haglunds stipendium på 100 000 kronor. Detta tack vare en betydande insats för den lokala samhällsutvecklingen.

ANNONS

H65 Höör skördar framgångar både på och utanför handbollsplanen. Nu står det klart att klubben tilldelas Lennart Haglunds på 100 000 kronor som en följd av sina starka insatser för det lokala föreningslivet. Detta bekräftas i ett pressmeddelande från Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta. Motivering lyder enligt följande:

Årets Lennart Haglund-stipendium tilldelas handbollsföreningen H65 i Höör som genom sina medvetna satsningar på en bred barn- och ungdomsverksamhet är en förebild för många andra föreningar. Genom engagerade ledare inspireras många unga till en aktiv och hälsosam fritid. Man har idag mer än 500 medlemmar, 22 aktiva lag i seriespel och ett elitlag som blev svenska mästare 2017. Föreningen har på ett fantastiskt vis satt både Höör och skånsk handboll på kartan.

– Stipendiet gör att vi bättre kan ta tillvara på den återväxt som finns i H65 Höör. Som förening är det vår yttersta målsättning att skapa en meningsfull och rolig fritidssysselsättning för såväl ungdomar som vuxna, men förutsättningarna för att bedriva verksamheten blir av olika anledningar allt tuffare. Därför är vi ytterst tacksamma för samarbetet med Sparbanken Skåne och dess ägarstiftelser, säger Christoffer Ekmark, som arbetar som kommunikationsansvarig hos H65 Höör.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here