GT Söder håller i Jenny Haglund

GT Söder. Foto (arkiv): Nisse Nilsson

Att följa med moderklubben upp i högsta serien lär kännas helt rätt. Det blir verklighet för Jenny Haglund, sedan hon förlängt sitt kontrakt med nykomlingen i SHE, GT Söder.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Haglund började i dåvarande BK Söder 2009, hade några år annorstädes i Tumba, Skogås och Tyresö men återvände och var med om att föra Stockholmsklubben till eliten.

Mitt under brinnande försäsong är allt klart på pappret mellan klubben och 28-åringen. Haglund kan lägga all tid på att hitta rätt på en nu position.

– Det krävs att jag kommer tillbaka till tekniken som kantspelare då jag byter position i år från linje till kant. Jag spelade på kanten i Tyresö för ett par säsonger sedan och har även spelat mycket kant när jag var yngre. Nu under försäsongen blir det mycket fokus att komma in i den tekniken igen, säger hon till klubbens hemsida.

Hur kommer Haglunds intåg i SHE att märkas? Assisterande tränaren Jennie Sarensten bidrar med en del av svaret.

– Det är jättekul att Jenny Haglund har förlängt med oss ännu en säsong. Hon är ett kraftpaket som inte tvekar över att gå in i någon närkamp – oavsett storlek på motståndaren, säger Sarensten till klubbens hemsida.

Länk: SHE: Jenny Haglund har förlängt med GT Söder!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here