Filippa Nyman återvänder till Skövde HF

Filippa Nyman, Skövde HF Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅn

Efter ett år i IK Sävehof, som avslutades med SM-guld, återvänder Filippa Nyman till sin moderklubb Skövde HF, det berättar klubben på sin hemsida.

ANNONS

– Skövde HF är ju min moderklubb och i och med denna nysatsning man gör så känner jag att jag vill vara med på den resan. Det känns som att hela klubben verkligen satsar för goda resultat igen vilket jag tycker är positivt och ser fram emot hårt slit, säger Filippa Nyman till hemsidan.

Efter att ha representerat Skövde HF i hela sitt liv valde Nyman att flytta till IK Sävehof inför den nyligen avslutade säsongen. Speltiden blev inte som Nyman önskat och nu väljer 19-åringen alltså att flytta hem igen.

”Klubben är mycket glad att Filippa återvänder till Skövde HF efter att fått värdefull erfarenhet och möjlighet att utvecklas i SM-vinnarlaget IK Sävehof under en säsong. Med Filippa i laget vet klubben att vi alltid får se en vinnarinställning och en strävan av ständig utveckling. Filippa kan spela på flera positioner både framåt och bakåt, samt kommer med sitt kraftfulla spel att positivt bidra till Skövde HF kommer bli fysiskt utmanande att möta kommande säsonger,” skriver klubben på hemsidan.

LÄNK: Filippa kommer tillbaka

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here