Fatos Kücükyildiz inför kvällens derby: ”Det känns rätt taggat”

Fatos Kücükyildiz, Skövde HF. Foto: Viktor Ljungström, www.viktorljungstrom.se

Onsdagskvällen bjuder på ett väldigt hett derby mellan Skövde HF och Skara HF i SHE. Fatos Kücükyildiz hoppas på vinst och därigenom häng på en slutspelsplats. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Fatos Kücükyildiz och Skövde HF haft vad som närmast kan beskrivas som en besvikelse till säsong. Tidigare har vi lärt känna Skövde HF som ett självklart slutspelslag, men nu ser det ut som att laget kan missa att hamna bland de åtta bästa i serien.

18 omgångar in i säsongen hittar vi nämligen laget på tiondeplatsen i tabellen, med två poäng upp till VästeråsIrsta HF och Boden Handboll på sjunde respektive åttonde plats. Samtidigt skuggar lokalrivalen Skara HF bara två poäng bakom Skövde HF.

Det gör att onsdagskvällens derby mellan Skövde HF och Skara HF har alla möjligheter att bli oerhört spännande. Det lag som vinner skaffar sig själva ett bra utgångsläge inför avslutningen och blandar sig på allvar i striden om en slutspelsplats.

– Det handlar om anfallsspelet, i försvaret brukar vi få till det hyfsat. Sen hoppas vi att det kommer mycket publik för att stötta oss. Det brukar vara mycket folk när vi spelar derby, men Skara vinner ofta publikmatcherna, säger Skövde HF:s nyckelspelare Fatos Kücükyildiz inför matchen till SHE:s officiella hemsida.

19:00 är det avkast och du följer matchen via SHEplay.

Matchcenter: SHE

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here