Fatos Kücükyildiz flytt till Lugi sprack i sista stund

Fatos Kücükyildiz under tiden i Skövde HF. Foto: Arkiv.

Fatos Kücükyildiz står utan klubb.
En flytt till Lugi var på tapeten – men föll igenom i slutet.
– Allt sket sig i sista stund, säger 26-åringen till Stürmer Foul.

Tidigare i somras kom beskedet att Fatos Kücükyildiz lämnar Sönderjyske. I en intervju med nya handbollsmagasinet Stürmer Foul berättar 26-åringen att en flytt till Lugi nyligen stod på tapeten.

– Jag var faktiskt och tränade med LUGI i veckan och det var meningen att jag skulle skriva på ett tremånaderskontrakt. Jag och Dragan (Brljevic, tränare) var överens. Men allt sket sig i sista stund, säger Fatos Kücükyildiz till tidningen.

Hon berättar att hon var inställd på att skriva kontrakt – men att det aldrig kom så långt. Enligt 26-åringen beror det hela på hennes tumultartade avsked från Skövde HF.

– Allt som hände i Skövde. Hela den där skiten när jag blev utmålad som en mobbande homofob. Ett ton av skitsnack som har förstört hela min handbollskarriär – och väldigt mycket av mitt personliga liv. Utfrysningar, dödshot – hela skiten. Media jagade mig konstant ett tag, men var aldrig intresserade av att ta reda på vad som egentligen hänt. Sedan dess har jag blivit dömd utifrån vad andra beskyllt mig för och vad som stått i media. Och nu var det dags igen. Efter att ha pratat med Dragan förstod jag att det var så; klubben hade dragit öronen till sig. Han kunde bara be om ursäkt, men det var ju inte Dragans fel, säger Kücükyildiz till Stürmer Foul.

LÄNK: 10 snabba med Fatos Kücükyildiz

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here