Elm inför H65 Höör: ”Det kommer bli en helt annan matchbild”

Christina Elm. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

IK Sävehof hade inte mycket att sätta emot H65 Höör i den första semifinalen. Ikväll är det dags för returmatch i Partille och Sävehofs målvakt Christina Elm har pratat upp matchen med SHE.se.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Det kommer bli en helt annan matchbild. Vi vill visa att matchen nere i Höör inte var vi utan vi kan bättre. Vi är inte något sårat djur, vi kommer smälla på. Vi har gjort bra matcher mot Höör tidigare och kan göra det igen. Allt kan fortfarande hända, säger Elm till SHE.se.

Sävehof hängde med hyfsat i början av den första semifinalen, men var helt chanslöst i slutändan och Höör vann enkelt med 32–21. Framförallt hade bortalaget svårt att få grepp om Höörs frejdiga och skyttestarka anfallsspel.

– Vi fick ingen träff på deras anfallsspel. Det är viktigt att man går upp och smäller på men det gjorde vi inte riktigt. Istället fick de spela runt som de ville. Det var något vi pratade om under och efter matchen. Det ska vi lära oss av, säger Elm till SHE.se inför kvällens retur i Partille.

LÄNK: Christina Elm: ”Vi kommer att smälla på”

1 kommentar

  1. Undrar varför semifinalerna spelas samma dag och vid samma tidpunkt. Är SHE rädda för att det skulle bli för höga tittarsiffror annars?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here