Elizabeth Collado klar för Skuru IK

Elizabeth Collado. Foto: Skuru IK

Skuru IK:s säsong har varit upp och ner så här långt. I ett försök att bredda och spetsa truppen har Nackaklubben förstärkt med Elizabeth Collado. Linjespelaren har skrivit på ett kontrakt som gäller säsongen ut, det meddelar Skuru i ett pressmeddelande.

Skuru har skadeproblem på mittsex då Alice Salmi blir borta en längre tid. Det innebär att Rikke Dahl har fått slita hårt på positionen, men nu kommer alltså Collado in som ett komplement.

– Vi är väldigt tacksamma över att vi har hittat en så kapabel ersättare för Alice under hennes skadeperiod. Vi är glada över att Elizabeth vill komma till oss med så kort varsel och vi hoppas vi ska kunna leva upp till hennes förväntningar, säger Skurus tränare Magnus Oscarsson Söder i pressmeddelandet.

Collado, som är född 1993, har tidigare representerat såväl Skövde HF som Skara HF i SHE. Men nu blir det alltså spel i Skuru.

– Skuru spelar på ett sätt som passar mig och min spelstil väldigt bra, vilket också är bra med tanke på att jag hoppar in i mitten av säsongen. Jag kände mig också väldigt redo att flytta och tyckte att Stockholm och Skuru lät som en rolig utmaning. Det passade mig också väldigt bra då jag hade ett jobb som avslutades i december. Dessutom har jag hört att Magnus och Calles träningar är väldigt bra från före detta Skuruspelare vilket också bidragit till att jag tackat ja när jag fick förfrågan från Magnus, säger Collado i pressmeddelandet.