Elin Hallagård inför semifinalen: ”Vi kan höja det en nivå till”

Elin HallagåŒrd. Foto: Line Skaugrud, Bildbyrån

IK Sävehof kliver in i semifinalen mot Skuru IK på måndag och enligt Elin Hallagård krävs det att laget steppar upp intensiteten ett snäpp till. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Efter en stundtals svag säsong i grundserien repade IK Sävehof mod på slutet och kunde till slut få igång sitt spel igen. Laget toppade sedan formen lagom till slutspelet, där det blev tre raka vinster mot Boden Handboll i kvartsfinalen. Nu väntar Skuru IK i semifinalen och nu tvingas laget börja borta. Elin Hallagård medger i en intervju på klubbens twitter att det inte är en fördel.

– Det är såklart en nackdel att börja borta, vi får åka långt vid fler tillfällen. Det ska väl gå att lösa ändå. Vi har inte kommit dit att vi pratat så mycket Skuru än, men vi ska göra det i veckan och förbereda oss så gott vi kan, säger Elin Hallagård till klubbens twitter.

Däremot hoppas Elin Hallagård att IK Sävehof kan fortsätta på den inslagna vägen och dessutom krydda prestationerna ytterligare något i semifinalerna mot Skuru IK.

– Jag tycker att det känns uppåtgående på träningarna och vi har fått till det bättre och bättre med tempot och att smälla på bakåt. Jag tycker att vi har höjt det en nivå, men vi kan höja det en till. Det kommer vi behöva mot Skuru, fortsätter hon.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here