Ekaterina Lubyanaya stannar i Boden

Ekaterina Lubyanaya. Foto: Mats Engfors, Fotographic

Den ryska högersexan har gjort två säsonger i Boden. Det kommer bli en tredje. Boden handboll skriver i ett pressmeddelande att 28-åringen skrivit på nytt ettårskontrakt. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Boden börjar redan bli redo för nästa säsong. Nyligen säkrade man upp Emmy Nordmark och Sara Nordström på nya kontrakt. Nu är det dags för att få nästa pjäs på plats för klubben som jagar slutspel i år. Lubyanaya är en av kuggarna som kan få dem dit. I år har det blivit 29 mål för ryskan som anslöt för två säsonger sedan från vitryska BNTU-belAZ Minsk Reg.

– Vi är glad att få behålla en sådan bra spelare som fler klubbar skulle önska ha i sitt lag. Vi kommer nu att fortsätta vårt arbete att göra klart med truppen inför kommande säsong. Inom kort har vi förhoppningsvis några spännande nyheter, säger Bodens sportchef Mikael Carlsson i pressmeddelandet.

Lubyanaya har Tremp Spartak som moderklubb och har även representerat Sport Luch i Ryssland, Vardar i Makedonien, spelat i Norge och i Vitryssland. Och nu blir hon alltså kvar i Sverige och Boden fram till 2019.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here