Dragan Brljevic inför semifinalerna mot Höör

Dragan Brljevic får ett mer formellt och uttalat samarbete med Tomas Axnér när Lugi slår ihop sina elitkommittéer. Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån.

Idag spelas den första semifinalen i SHE mellan Höörs HK H65 och Lugi HF. Som minst kommer det att spelas tre matcher mellan lagen och som mest fem matcher. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Skånelagen har mötts många gånger i SHE och ikväll möts lagen i den första semifinalen. När de möttes i grundserien var deras matcher jämna men Höör vann båda gångerna.

– Vi har spelat två jämna matcher mot H65 i serien som vi förlorat knappt. Nu måste vi vara lite bättre för att vinna mot H65 i tre matcher säger Lugis tränare Dragan Brljevic till Lugis hemsida.

För att vinna matcherna menar Dragan Brljevic att de måste få stopp på Höörs kontringar och se till att ha bra anfallsspel som inte är stressat.

– Jag bedömer att vi måste stoppa deras fas 1 och fas 2-kontringar. Och det gör vi bl.a. genom att vara väldigt disciplinerade i anfallsspelet, säger Dragan Brljevic till Lugis hemsida.

Lugi har inga skadebekymmer och läget verkar vara stabilt i gruppen. Klockan 16.00 är det dags för avkast i den första semifinalen mellan Höörs HK H65 och Lugi HF. Matchen kan du se på Sportkanalen eller på C More.

LÄNK: Läs hela artikeln på Lugis hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here