Dahlström: ”Fokuserar på att ta fram de bästa sidorna hos varandra”

Cornelia Dahlström. Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån.

Vilken match som väntar i eftermiddag i SHE. Förra säsongen slutade Skuru IK etta i grundserien medan H65 Höör slutade strax bakom som tvåa. Klockan 17:00 idag möts lagen. – Jag har faktiskt aldrig spelat mot Höör innan så det ska bli spännande, säger Skurus Cornelia Dahlström till SHE.se.

Matchen kommer med all säkerhet att bli en tuff sådan och Skuru IK vill revanschera sig efter uttåget ur EHF-cupen för en vecka sedan. Men det kommer att bli svårt – H65 har imponerat hela säsongen (även om de också har åkt ur Europaspelet).

– De är väldigt fysiska och spelar en fartfylld handboll. De har bra spelare på hela banan så det gäller för oss att vara väldigt skärpta och inte sortera bort någonting, säger Cornelia Dahlström till SHE.se.

Skuru har fått en fin start på SHE-säsongen och har gott om självförtroende inför eftermiddagens toppmatch.

– Vi är ett väldigt nytt och ungt lag, så det är inte nu vi ska vara som bäst utan i slutspelet. Vi fokuserar på att ta fram de bästa sidorna hos varandra. Ibland stämmer det, ibland stämmer det inte. Men vi ska hålla oss till det vi tycker går bra, säger Dahlström till SHE.se.

LÄNK: Cornelia Dahlström: ”Trivs med större ansvar”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here