Charlotte Granfelt slutar i VästeråsIrsta

Charlotte Granfelt. Foto: Michael Erichsen, Bildbyrån

Den unga niometaren Charlotte Granfelt lämnar VästeråsIrsta efter bara en säsong i klubben. Karriären är slut, meddelar 19-åringen till VLT.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Skador och sjukdomar kan ibland ställa till det. Då blir det inte lika roligt att spela handboll och det har nu drabbat Charlotte Granfelt. 19-åringen meddelar nu till VLT att hon lägger ner karriären.

– Jag har aldrig varit en person som gör saker till hälften så nu känner jag att jag vill annat mer än att spela handboll så nu slutar jag, säger hon i en intervju.

Granfelt kom till klubben sommaren 2017 från norska Sola och då med meriter från spel i det svenska F98/99-landslaget. Hon gjorde trots allt en fin debutsäsong i SHE med 20 matcher, 30 mål och 14 assist men det har varit slitsamt för Granfelt som nu alltså slutar.

Vi på Handbollskanalen hoppas att hon fortsätter inom handbollen på något vis. Det finns många fler roliga saker att göra för att utveckla både sig själv och svensk handboll som inte handlar om att spela på planen. Att vara ledare, styrelsemedlem, jobba för något förbund eller stötta en klubb i någon funktion är exempel på positioner som ger livslång nytta.

LÄNK: Nytt avhopp från VästeråsIrsta – Granfelt lägger ner karriären: ”Inte lika roligt som jag hoppades”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here