Bodens trupp klar – Stanulewicz in

Boden Handboll har sökt och sökt efter den sista pusselbiten till truppen. Nu har klubben hittat sin spelare – Magdalena Stanulewicz är klar.

Boden Handboll har sedan i juni jobbat för att försöka få in ytterligare en spelare till truppen. Dunja Orlovic, Sarah Holm och Nikolina Vukcevic är tre spelare som har varit intressanta för klubben men som av olika anledningar inte har skrivit på.

Eftersom Boden har en liten trupp har kraven på spelaren varit att den ska kunna spela på fler positioner. Nu har Boden hittat den spelaren, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Magdalena Stanulewicz är normalt sett vänstersexa, men kan även spela på niometer. Förra säsongen repremsternade hon tyska MTV 1860 Altlandsberg och har även spelat i polska Vistal Gdynia Polen.

Det finns gott om meriter hos Stanulewicz – mästare i Polen och har dessutom spelat i både Champions League och i EHF-cupen. Ekonomiska problem i den polska klubben gjorde att samtliga spelare tvingades lämna och då hamnade kantspelaren i Tyskland.

Bodens förhoppning är att Stanulewicz ska kunna spela i lagets premiär mot Önnereds HK den 16 september.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here