Bodens lagkapten Annica Ölén skriver på nytt kontrakt

Annica Ölén, Boden Handboll. Foto: Bildbyrån

Bodens lagkapten Annica Ölén har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, det rapporterar Boden Handboll i ett pressmeddelande. Kontraktet med ikonen sträcker sig över ytterligare en säsong.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

30-åriga Annica Ölén blir Boden trogen i ytterligare en säsong. Lagets mittsexa och lagkapten har i år stått för 39 mål och 11 assist i SHE och har trots skador varit en av lagets absolut viktigaste spelare.

”Annicas betydelse för handbollen i norr och för Boden Handboll går inte att övervärdera. Hennes vilja, kraft och mod är en av de viktigaste beståndsdelarna för oss. För Boden är det viktigt att såna här profiler fortsätter med sin elitsatsande handbollskarriär.”, skriver klubben i sitt pressmeddelande.

Boden Handboll håller på att kvala för sin fortsatta existens i SHE nästa säsong mot Eskilstuna Guif. Och laget från Norrbotten leder med 2-0 i matcher och har hemmafördel i nästa möte den 13 april.

Då kommer Annica Ölén att stå på linjen i svart och vitt och göra allt för att se till att hon får stå på samma plats i SHE även nästa säsong, och därigenom också hålla uppe intresset för handbollen i norr.

”Hon har visat att hon varje säsong kan höja sin nivå och vi är övertagande om att hennes kurva inte nått sin topp än. Annica som spelare och person har en större betydelse än bara prestationen på handbollsplanen. Hon har också en oerhört viktig roll i laget, föreningen men även som ambassadör för Boden.”, avslutar klubben pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here