Boden nära kontrakt med polsk provspelare

Tobias Pettersson. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Boden Handboll har haft en strid ström av provspelare på besök under försäsongen. NSD rapporterar om den rimligtvis sista i ordningen. Polska Magdalena Stanulewicz verkar dessutom synnerligen intressant ur kontraktsynpunkt.

Förhandlingar återstår. Att döma av fredagens pass med Bodentruppen räcker handbollskunnandet emellertid till för att 26-åringen kan bli en del av laget framöver.

– Det hon visade upp på träningen i dag gjorde det tydligt att hon definitivt är en spelare som är kvalificerad för att spela med oss. Utan att gå händelserna i förväg så törs jag nog säga att vi absolut är intresserade av henne, säger Tobias Pettersson till NSD.

Stanulewicz är lika beredd att röra på sig. 26-åringen spelade Champions League med Vistal Gdynia för två år sedan. I skrivande stund är det MTV 1860 Altlandsberg i den tyska tredjeligan som gäller.

– Det är ingen professionell klubb och de har sagt att det är ok om jag vill flytta, säger hon till tidningen.

Ytterligare ett träningspass väntar innan slutgiltigt besked kommer. Stanulewicz med förmåga att anpassa sig till olika positioner på planen ger intryck av att ha kommit till Boden för att stanna som spelare.

– Givetvis hoppas jag och det känns som en bra stad att spela handboll i, säger hon till NSD.

Länk: Pettersson om polskan: ”Absolut intresserade”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here