Boden drar till Grancan med eventuellt truppens sista pusselbit

Foto: Bildbyrån & Boden Handboll IF. Grafik: Handbollskanalen

Nästa säsong av SHE knackar på dörren men i Boden finns fortfarande en vakant plats i truppen. Klubben meddelar nu i ett pressmeddelande att serbiskan Dunja Orlovic kan bli sist in och skulle så bli fallet så är lagpusslet lagt.

Nästa vecka flyger Boden på en solig weekend till Gran Canaria för att sätta de sista detaljerna i spelet inför en ny säsong i SHE. Väl på Gran Canaria väntar matcher i en träningsturnering med motståndare i form av Rincon Fertilidad (Malaga), VZV Juro Unirek (Nederländerna) och Rocasa (Gran Canaria).

Matcherna går att streama gratis på arrangörens YouTube-kanal och länkar samt tider finns i vanlig ordning listade på Handbollskanalen Live.

Boden har fortfarande en plats kvar att fylla i truppen och med på resan för testspel finns därför Dunja Orlovic. 25-årige serbiskan kommer närmast från HC Mladost-Nova Pazova och Boden har enligt sitt pressmeddelande ”fått goda referenser kring henne”.

Är du intresserad av att se Orlovic in action redan nu så har Handbollskanalen grävt fram är härlig YouTube-video som visar mittsexans färdigheter.