BK Heid värvar hem Miranda Nasser från Önnered

Miranda Nasser och Hanna Wedenby har skrivit på kontrakt med Heid. Foto: Martin Clasborg.

Trots att Heid just nu kvalar för att klara sig kvar i SHE så fortsätter laget att få in starka namn till nästa säsong. Senast i raden är hemvändande målvakten Miranda Nasser från Önnered. Dessutom har Heid skrivit lärlingskontrakt med sin niometer-talang Hanna Wedenby, skriver klubben i ett pressmeddelande.

När Heid mötte Önnered tidigare i år var det framförallt två spelare som såg till att Önnered vann ”Slaget om Västra Frölunda”. Det var mittnian och lagkaptenen Jessica Ehrnbring som gjorde sju mål, samt målvakten Miranda Nasser som räddade 60 procent av skotten.

Och ”If you can’t beat them, join them” – eller få dem att joina er. Så till nästa säsong har BK Heid värvat in både Jessica Ehrnbring och nu även Miranda Nasser.

Miranda Nasser är en av klubbens egna produkter som flyttade till Önnered sommaren 2016, men nu är 24-åringen åter i moderklubben.

– Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till Heid, säger Miranda som har målsättningen klar.

– Jag tar det här steget för att utvecklas vidare och för att bli förstavalet mellan stolparna. När Heid gjorde klart med CK (Christer Karlsson) som ny tränare blev det ännu enklare att bestämma sig, tillägger hon i pressmeddelandet.

BK Heid ser även om sitt eget hus i talangleden. Niometersspelaren Hanna Wedenby har signerat ett lärlingskontrakt. Wedenby är född 2002 och har flera blågula landskamper med olika u-landslag på meritlistan. Hon har tidigare tränat med a-truppen under den gångna säsongen och ska nu in hetluften på riktigt.

Samtidigt som BK Heid är inne i ett tufft kval för fortsatt spel i högsta divisionen, där de leder med 2-0 i matcher mot Eslöv, så fortsätter klubben att rusta för kommande säsong.

– Vi har gott hopp om att klara kvalet, men oavsett så kommer vi att ha att ha en fantastiskt intressant trupp nästa år, en bra mix mellan etablerade, rutinerade spelare och unga talangfulla tjejer, säger Heids ordförande Olle Fogelin.

Tidigare har BK Heid även lockat in Elin Hallagård från Sävehof samt förlängt med Annica Smidje och Towe Andersson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here