Avslöjar: Julia Sandell klar för LUGI

Julia Sandell. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Julia Sandell har kämpat starkt för att komma tillbaka från flera knäskador och har gjort det bra i Eslövs IK efter comebacken. Nu kan Handbollskanalen avslöja att 23-åringen har skrivit på för LUGI.

Julia Sandell ansågs länge vara en av Sveriges största talanger i årskullen 1996. Tillsammans med bland andra Hanna Blomstrand, Anna Johansson och Emma Rask briljerade H65-spelaren i ungdomsåren och utvecklingskurvan gick spikrakt uppåt.

Efter det kom skadorna. Sandell visade sällan skådad kämparglöd och lyckades på något sätt ta sig tillbaka till elithandbollen i Eslövs IK. Väl där blev det tyvärr för klubbens skull nedflyttning till Allsvenskan och där har vänsternian nu gjort en fin säsong som så när slutade med uppflyttning till SHE.

EIK kommer att spela kvar i Allsvenskan, men nu kan Handbollskanalen avslöja att Julia Sandell tar steget upp i seriesystemet. 23-åringen har skrivit på ett kontrakt med LUGI och enligt Handbollskanalens uppgifter rör det sig om ett kontrakt över nästa säsong.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here