Avslöjar: Hannah Flodman stannar i LUGI

Hannah Flodman, LUGI. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån.

Handbollskanalen kan idag avslöja att Hannah Flodman har bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt med LUGI. 20-åringen har inte saknat anbud från utlandet, men väljer trots det att stanna i SHE-klubben.

Hannah Flodman anses vara en av Sveriges största talanger och under hennes tid i VästeråsIrsta jagades vänsternia av i stort sett alla klubbar i SHE. Flodman valde då att flytta till LUGI för att få göra samma resa med tränaren Dragan Brljevic som så många landslagsspelare har gjort.

Flodman är nu inne på sin andra säsong i LUGI och har verkligen visat klass under året. 20-åringen ligger tvåa i skytteligan bakom suveräna Mikaela Mässing, sjua i assistligan och fyra i MEP-ligan.

Med den typen av säsong är det inte så konstigt att utländska klubbar kommer med anbud, men Flodman har enligt uppgifter till Handbollskanalen valt att stanna i LUGI istället för att flytta utomlands.

Det tidigare kontraktet gick ut efter årets säsong, men nu blir det istället mer tid för att utvecklas i Lundaklubben innan flytten säkerligen går utomlands inom ett par år.

Handbollskanalen har sökt Hannah Flodman.