Anna Bardis stannar i H65 Höör

Anna Bardis i duell med Olivia Löfqvist. Foto: Martin Trobäck

H65 Höör fortsätter att säkra upp nyckelspelare inför framtiden. Nu har Anna Bardis bestämt sig för att förlänga sitt kontrakt med ett år.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jag var kanske lite naiv och underskattade hur tufft det var att ta steget från ett bottenlag till ett topplag, men jag har tålamod och ser väldigt mycket fram emot att fortsätta spela i klubben, säger Anna Bardis till klubbens officiella hemsida.

Anna Bardis värvades inför årets säsong från bottenlaget Team Eslöv till regerande mästarlaget H65 Höör. Och visst har det varit en omställning för den målfarlige niometersspelaren.

– Det var ett stort steg att ta, intensiteten på träningen var det första jag märkte stor skillnad på. I Höör finns en större trupp som ger högre träningstempo – och det tog några månader att komma in i det. Det var också en stor omställning. Att hitta sin roll, att ta ansvar och bli en mer ”traditionell” mittnia.

H65 har gjort en riktigt bra säsong så här långt, men trots det vill man ännu mer.

– Uppenbarligen har det gått bra för laget, även om vi själva inte alltid är nöjda bara för att det blir två poäng. Vi är extremt målmedveten grupp med en tränare i Ola Månsson som är likadan till sättet. Bara en sådan sak att vi nu är helt fokuserade på att säkra seriesegern för att säkra Europaspel nästa säger mycket om det här laget, avslutar Anna Bardis.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here