Alice Jacobsen tillbaka i tränartagen hos Lugi HF

Alice Jacobsen var assisterande i Lugis herrlag under 13 säsonger, som här 2006. Foto (arkiv): Lennart Månsson/Bildbyrån.

Under 15 år fanns hon i olika funktioner i vinrötts ledarstab. Bland annat var Alice Jacobsen första kvinnliga assisterande handbollstränaren någonsin i ett svenskt elitherrlag. Nu är hon tillbaka vid bänken, som assisterande tränare till Lugis damer.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Jacobsen har haft ledigt från tränaruppdragen sedan 2012. Då precis som under kommande höst och vår hade hon Dragan Brljevic bredvid sig under elitmatcherna.

Om någon klubb skulle övertala henne till en comeback som tränare var det förstås Lundalaget.

– Jag känner mig hedrad över att bli tillfrågad om uppdraget som assisterande och vem vill inte vara tränare i Lugi. Det är klubben som ligger mig varmast om hjärtat. Det skall bli roligt och jag ser fram emot att kunna bidra med erfarenhet och stötta Dragan i coachningen som är det jag känner mig mest trygg i, säger Jacobsen i ett pressmeddelande.

– Jag är bra på att se detaljer och är en bra lyssnare. Lugi damlag är ett härligt gäng tjejer med bra potential och efter att ha haft en paus från tränarrollen känner jag att jag har mer att ge och är säker på att jag kan bidra till fortsatt framgång. 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here