RYKTE: Norgemeriterade Nyberg till Sannadals SK?

Simon Nyberg
Foto: Silwing/Troja

Det rör på sig i Stockholmshandbollen. Uppgifter till Handbollskanalen placerar nämligen den tidigare Silwing/Troja-, Tyresö-, HK Herulf- och Tumbaspelaren Simon Nyberg i Sannadals SK nästa säsong.

Sannadals SK ser ut att få till en mycket habil trupp inför kommande utmaningar som nykomling i division 2. Utöver en säkrad stomme från förra säsongens trupp så har man lyckats knyta till sig Fabian Birath och nästa namn att ansluta till Sannadals verkar bli Simon Nyberg, senast från Tumba i division 1.

Nyberg började sitt handbollsspelande i Silwings bollskola och duktiga 97-lag, och var under flera säsonger en viktig kugge i klubbens seniorlag i division 1. Senare i karriären har det blivit spel i Tyresö (Allsvenskan), HK Herulf (division 1 – motsvarande Allsvenskan) samt Tumba (division 1) för niometaren med försvarsspel och genombrott som sina styrkor på handbollsplanen.

Men nu kan det alltså bli något av en omstart med nätrassel i division 2 för Sannadals SK. Seglar Sannadals upp som en av favoriterna om Nyberg-värvningen tickar in?