Ex-Guifaren kan ersätta Arpad Sterbik

Aron Rafn Edvardsson. Foto: Petter Arvidson/ Bildbyrån.

Guifs förre målvakt, isländske Aron Rafn Eðvarðsson, ryktas efterträda Arbad Sterbik i Vardar, det skriver isländska Visir.is. 28-åringen spelar för närvarande med nyblivna isländska cup- och ligamästarna ÍBV Vestmannaeyjar.

2013 till 2015 spelade Aron Rafn Eðvarðsson i Eskilstuna Guif. Där var han med och vann grundserien 2014 innan laget blev utslaget av Alingsås i semifinalen. På sommaren 2015 flyttade sedan islänningen till danska Ålborg innan han året därpå drog vidare igen, till tyska Bietigheim.

Men inför den gångna säsongen flög landslagsmålvakten tillbaka till Island för spel i de numer regerande mästarna ÍBV Vestmannaeyjar. Och knappt har guldet runt halsen hunnit svalna innan det ryktas om flyttlass igen, nu till ännu tyngre destinationer.

Både isländska och makedonska medier rapporterar att Eðvarðsson ska vara nära en deal med den makedonska storklubben Vardar. Det skulle innebära att plocka upp den gigantiskt dimensionerade manteln som Arpad Sterbik har lämnat efter sig. Blir intressant att följa om det blir den 205 cm långe Eðvarðsson som får resa sig inför uppgiften.