EXTRA: Handbollskanalen 2.0

Vi öppnar nu dörrarna till en uppgradering av Handbollskanalen, Sveriges största nyhetssajt för handboll.

I september lanserades Handbollskanalen och den är nu Sveriges största nyhetssajt för handboll. Med 3,5 miljoner sidvisningar, över 400 000 besökare och mer än 15 000 följare i sociala medier är Handbollskanalen en ny favorit hos alla handbollsintresserade.

Vi lutar oss dock inte bakåt och bromsar in utan kan idag stolt presentera Handbollskanalen 2.0. Det är en uppgradering av sajten med ny struktur, nya bloggar, fler kategorier med breddad bevakning samt en ny funktion för att enkelt nå sajten från din telefon.

Några av nyheterna:

Ny struktur
Vi bygger om på sajten för att möjliggöra plats åt ännu fler artiklar och där med förbättra läsvänligheten. Fler artiklar finns tillgängliga utan att du behöver klicka någonstans!

Team Korsband
Malin Håkansson startar upp bloggen Team Korsband där vi får följa hennes resa från korsbandsoperation till förhoppningsvis comeback på handbollsplanen. Malin delar med sig av tankar och träningstips, missa inte detta!

Lindvalls Corner
Vi samlar här Christian Lindvalls artiklar om våra unga talanger som varit omåttligt populära.

Domare
För att ytterligare bredda bevakningen och lyfta fram några som inte annars får så mycket positiv feedback trots att de i många fall är elitidrottare skapar vi nu en kategori: Domare. Här kommer vi publicera material om internationella uppdrag, debatt om deras arbetsmiljö och visa att detta är en fantastisk karriärväg för den som inte längre vill spela handboll men älskar spelet.

Ungdom
Vi gör våra artiklar om ungdomshandbollen mer lättillgängliga inför stundande finalsteg i USM.

Mobilsajten
Vi kan kalla det ”app”. Nu kan du få en snygg HK-ikon på din telefon och precis som med en app bara vara ett tryck ifrån alla fina handbollsnyheter. Mer information om hur du gör kommer här på sajten!

Vi hoppas att ni ska gilla de nya funktionerna! Skicka oss gärna feedback till info@handbollskanalen.se