U20-stjärna knäskadad – ledbandet av

Jack Månsson. Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

Jack Månsson skadade ett knä på U20-landslagets läger i Ystad och förutom ett avslitet ledband befaras också en korsbandsskada.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Den 2-4 april tränar U20-landslaget i Ystad under ledning av förbundskapten Jerry Hallbäck. De laddar för U20-EM i sommar som spelas i Slovenien där de möter Tyskland, Island och Rumänien i gruppspelet. Nu kan en spelare vara på väg att missa sommarens turnering.

Jack Månsson, som sent kallats in till lägret, åkte nämligen på en smäll på ett knä. Det rapporteras på IFK Ystads hemsida där det också konstateras att ett ledband är av och att det eventuellt även kan röra sig om en korsbandsskada. Fler undersökningar av 20-åringens knä ska genomföras.

Månsson har i år varit med och lyft IFK Ystad tillbaka till Handbollsligan och ses som en framtidsman. Han är fostrad i Halmstad HP och HK Drott (där pappa Ulf är stor profil) men flyttade till Ystad sommaren 2017. Månsson drabbades under 2016 av två knäskador och det återstår nu att se vad konsekvenserna blir av den här senaste.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here