Handbollskanalen startar VM-magasin

VM inleds i nästa vecka och Handbollskanalen vill erbjuda våra läsare något extra. Därför startar vi nu ett VM-magasin – något vi kommer att köra på med under hela mästerskapet.

I våras snackade vi upp damernas Final Four i Champions League och senare även herrarnas Final Four i samma turnering. Mottagandet bland våra läsare var suveränt och därför satsar vi nu vidare med ett VM-magasin.

Vi inleder med att snacka upp samtliga 32 lag inför det som komma skall. Det första avsnittet, där vår reporter Ola Selby pratar om grupp A och B med expert Linnea Torstenson, ligger redan ute i våra kanaler.

Under VM kommer vi att släppa fler avsnitt med våra experter. Panelen består, utöver Linnea Torstenson, av tidigare landslagsspelaren Sabina Jacobsen, Bodentränaren Christer ”CK” Karlsson samt Borussia Dortmund-spelaren Fatos Kücükyildiz.

I vårt VM-magasin kommer vi bland annat prata om hur Sverige har skött sig i deras matcher, vad vi tror om deras matcher framöver samt lite annat smått och gott. Avsnitten hittar ni här på sajten, på vår YouTube-kanal och på vår Instagram.

VM-magasinen presenteras av ATG och Mizuno och under mästerskapen kommer vi även att ha bettingtips, tävlingar och andra roliga samarbeten som ni kan ta del av.

Vi nöjer oss naturligtvis inte där utan när EM inleds för herrarna i januari så kör vi ett EM-magasin. Häng med på Handbollskanalen!

Handbollskanalen Instagram

Handbollskanalen YouTube